Negura Bunget 26. marta u Novom Sadu

NEGURA BUNGETRumunski black metal bend Negura Bunget sviraće 26. marta u novosadskom klubu The Quarter.

Podrška će im biti sastavi Grimegod, Northern Plague, i domaći Ashen Epitaph. Pretprodaja ulaznica počeće 1. marta po ceni od 600 dinara, dok će na dan kocerta karte koštati 800 dinara. Karte mogu da se nabave u Mungosu (Novi Sad) i Felixu (Beograd).

“Negura Bunget su jedan od najistrajnijih black metal endova na sceni. Od kada su krenuli svoje putovanje davne 1995. godine prerasli su u pravog giganta underground scene. Njihov unikatan spoj tradicionalne muzike prastare transilvanijske kulture i sirovog black zvuka privukla je, i konstantno privlači ogroman broj posvećenih fanova širom sveta. Negura Bunget predstavlja istinsku unikatnu kreaciju metal zvuka i bas zbog svoje posebnosti i posvećenosti jedan je od najaktivnijih koncertnih bendova koji iza sebe imaju ogroman broj turneja širom sveta. Kod nas su poslednji put nastupili na Exit festivalu 2011. godine i kako kažu, sa ogromnim nestrpljenjem čekaju ponovni susret sa svojim fanovima u Srbiji”, navodi organizator Serbian Hellbangers u saopštenju.

Bend Negura Bunget na ovoj turneji promoviše svoj najnoviji, sedmi po redu studijski album pod nazivom TAU.NORTHERN PLAGUE

Kao specijalni gosti isto veče će nastupiti i Northern Plague, black/death metal bend iz Poljske, Grimegod, veterani doom metala iz Rumunije i old school death metal sastav iz Sente Ashen Epitaph.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.