Naxatras i Hill 21. septembra u Novom Sadu

Naxatras/FOTO: Promo

U organizaciji promoterske kuće Serbian Hellbangers, 21. septembra biće održan koncert grčkog benda Naxatras u klubu The Quarter u Novom Sadu.

Naxatras je sastav nastao 2012. godine i za vrlo kratko vreme uspeo da izbori svoje mesto na međunarodnoj sceni i dosegne visoko kotiran status kao i jaku bazu fanova. Neverovatna blenda stilova od koje je ova ekipa napravila svoj upečatljiv zvuk proteže se od starog psihodeličnog roka pa sve do najmodernijeg stoner, rok pa i postrok zvuka. Recenzije njihovih nastupa su prepune emotivnih izjava novinara koji najčešće koriste rečenicu: “najbolji lajv nastup kome sam prisustvovao u proteklih nekoliko godina.”

Specijalni domaćini na koncertu biće bend Hill.

Hill je duo osnovan u Beogradu 2015. godine. Čine ga Darko Marinković (bubnjevi) i Aleksandar Apostolovski (bas i sintisajzeri). Muzika koju stvaraju temelji se na stoner i sludge zvuku sa primesama noise, drone i psychedelic momenata. Iza sebe imaju nekoliko nastupa od kojih su najznačajniji oni sa beogradskim bendom Consecration i bendom Egypt.

Ulaznice za ovo dešavanje se mogu naći u prodaji od 15. avgusta. Pretprodajna cena će iznositi 500 dinara, a na dan koncerta 700. Prodajna mesta su Gigstix i Mungos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.