NAJAVA: Napalm Death i Hatebreed u februaru u Beogradu!

Napalm-DeathBendovi Hatebreed i Napalm Death nastupiće 23. februara u Domu omladine Beograda, a organizatori najavljuju i goste iznenađenja. Surova koncertna kombinacija svakako će obeležiti 2014. godinu, a karte će u promotivnom periodu moći da se kupe po ceni od 2000 dinara.  

Hatebreed nam, kako kažu organizatori MH Concerts & Serbian Hellbangers, donose svoju energetsku bombu u neverovatnoj kombinaciji hard core, metal i punk zvuka. Bend bez koga ne može da se zamisli više ni jedan ozbiljan festival ekstremne muzike, Hatebreed su jednostavno postali sinonim za odlične koncerte i brutalnu atmosferu. Bend koji od samog starta prate gomile fanova, u svojoj bogatoj karijeri doživeo je čak i Grammy nominaciju, a ovoga puta dolaze u Beograd da predstave svoj osmi po redu album ‘The Divinity of Purpose’.

Da li treba posebno najavljivati Napalm Death? Jedno od retkih imena metal scene koje od samog starta benda govori dovoljno, samo za sebe. Karijera duža od 30 godina koja ih je početkom 80-ih od teškog underground Crust Punk benda uzdigla do jednog od najbitnijih Grind Core pa i Death Metal bendova današnjice. Napalm Death su jedni od onih pred kojima sve staje, sve barijere padaju i sve što možemo jeste da se predamo njihovoj sirovoj energiji koja doslovno razbija sve pred sobom.

Tvorci gomile podpravaca, iz njih su ponikli nebrojeni odlični bendovi na sceni, direktni kritičari svetskih moćnika i oštri glasnici posramljenih i porobljenih. Njihov koncert, održan davne 1996. godine u rasprodatom SKC-u, još uvek nosi titulu jednog od najbrutalnijih metal koncerata ikada odsviranih kod nas. Bili vi spremni ili ne, oni se vraćaju da odbrane titulu!

4 thoughts on “NAJAVA: Napalm Death i Hatebreed u februaru u Beogradu!”

  1. Pingback: NAJAVA: Karte za Napalm Death i Hatebreed još dva dana po promo ceni | Plejer
  2. Trackback: NAJAVA: Karte za Napalm Death i Hatebreed još dva dana po promo ceni | Plejer
  3. Pingback: NAJAVA: Turbocharged 17. februara u Gun klubu | Plejer
  4. Trackback: NAJAVA: Turbocharged 17. februara u Gun klubu | Plejer
  5. Pingback: NAJAVA: Nadimač domaća podrška Hatebreedu i Napalm Deathu | Plejer
  6. Trackback: NAJAVA: Nadimač domaća podrška Hatebreedu i Napalm Deathu | Plejer
  7. Pingback: NAJAVA: Ulaznice za Hatebreed/Napalm Death dostupne na Eventimu | Plejer
  8. Trackback: NAJAVA: Ulaznice za Hatebreed/Napalm Death dostupne na Eventimu | Plejer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.