Khors i Apostate 6. novembra stižu u Novi Sad

Khors

Khors

Underground sastavi Khors (Pagan Black metal) i Apostate (Death/Doom metal) nastupiće u klubu The Quarter u Novom Sadu 6. novembra.

“Khors su se kroz godine upornog rada i boravka na sceni iskristalisali kao jedan od najaktivnijih i najkvalitetnijih Istočno evropskih underground Pagan Black metal bendova, što dokazuje i njihov najnoviji, šesti po redu studijski album koji je objavljen za legendarnu etiketu Candlelight Records. Nakon više neuspelih pokušaja u proteklih par godina bend će konačno nastupiti pred našom publikom”, navode organizatori.

 Iste večeri fanovi će moći da uživaju i Doom/Death Metal zvuku ukrajinskog sastava Apostate, koji su svoj rad započeli još davne 1993. godine. Bend će takođe promovisati svoj najnoviji studijski album obavljen ove godine.

Apostate

Apostate

 U narednom periodu biće objavljena imena domaće podrške koja će se pridružiti headlinerima, a ulaznice će po ceni od 500 dinara u pretprodaji (na dan koncerta 800 dinara) moći da se kupe od 1. septembra u Mungosu (Novi Sad) i Felixu (Beograd).

Informacije možete pratiti i na zvaničnom FB iventu.

One thought on “Khors i Apostate 6. novembra stižu u Novi Sad”

  1. Pingback: Ashen Epitaph podrška na koncertu Khors i Apostate | Plejer - Blog o muzici
  2. Trackback: Ashen Epitaph podrška na koncertu Khors i Apostate | Plejer - Blog o muzici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.