Hour of Penance u Novom Sadu 25. septembra

Houre of Penance/FOTO: Promo

Italijanski death metal sastav Hour of Penance nastupiće u novosadskoj Fabrici 25. septembra, najavljeno je iz agencija MH Concerts i Serbian Hellbangers.

“Houre of Penance su vlasnici sedam studijskih albuma od kojih prošlogodišnji Cast the First Stone (Prosthetic Records) i dalje dobija samo najbolje ocene širom sveta. Bend suvereno grabi napred i čvrsto drži poziciju jednog od najboljih evropskih death metal bendova novije generacije. Vešto balansirajući između tradicionalnog death metal zvuka i novog modernog brutal i technical detah metala, Hour of Penance slobodno mogu da se svrstaju među prave bisere aktuelne svetske scene”, navode organizatori.

U narednom periodu biće objavljena i imena specijalnih gostiju na koncertu.

Ulaznice su u prodaji po akcijskoj ceni od 1.000 dinara (prvih 50 karata). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 1.300, a na dan koncerta 1.800 dinara. Prodajna mesta su muzičke radnje Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i mreže Eventim i Gigstix. Naknadno će u prodaju biti puštene i oldschool štampane ulaznice koje će u prodaji biti samo u pomenutim radnjama.

Za dodatne informacije, pratite zvanični Facebook event.

One thought on “Hour of Penance u Novom Sadu 25. septembra”

  1. Pingback: Poznata satnica za koncert Hour of Penance
  2. Trackback: Poznata satnica za koncert Hour of Penance

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.