fbpx

Cannibal Corpse stižu ponovo u Srbiju!

minut čitanja
Cannibal Corpse/FOTO: Promo

Legendarni death metal sastav Cannibal Corpse nastupiće 11. juna ponovo u Srbiji, ovog puta u Novom Sadu i to u Hali 6 Novosadskog sajma.

“Ako postoji bend o kome nije potrebno pisati posebne najave, onda su to sigurno Cannibal Corpse. Začetnici brutal death metal pravca, bend koji nikada nije skrenuo sa svog zacrtanog puta, bend koji nikada nije poklekao pred bezbrojnim cenzurama i zabranama. Četiri godine nakon njihovog prethodnog fenomenalnog koncerta održanog u beogradskom Domu omladine, bend se vraća u Srbiju. Ovoga puta, premijerno u Novi Sad gde će fanovima prirediti jedan od svojih brutalnih koncerata i predstaviti presek svoje bogate karijere”, stoji u saopštenju organizatora MM Concerts & Serbian Hellbangers.

Ulaznice su u prodaji od 6. marta i  to po akcijskoj ceni od 1.900 dinara akcija za prvih 50 ulaznica (samo Gigstix i Ticketvision). U pretprodaji će cena iznositi 2.400 dinara, a na dan koncerta 2.800 dinara.

Prodajna mesta biće Gigstix i Ticketvision (Standardne tipske ulaznice) i Mungos i Felix (Štampane oldschool fan ulaznice).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Prethodna priča

WOOZE: Samo džangrizavci tvrde da više nema dobre muzike

Sledeća priča

Johnny Rotten: Flint se osećao nevoljeno i ostavljeno (VIDEO)

Najnovije iz rubrike U fokusu