Atomsko sklonište u Domu omladine 12. maja

Atomsko sklonište/FOTO: YouTube

Legendarni rock bend Atomsko sklonište nastupiće 12. maja u 21 čas u Domu omladine Beograda.

Karte će u pretprodaji koštati 900 dinara, dok će na dan koncerta cena iznositi 1200 dinara, a mogu se nabaviti preko prodajne mreže Eventim.

Od svoga nastanka davne 1976. godine u bivšoj Jugoslaviji pa sve do današnjih dana, veterani rok scene Atomsko sklonište nisu prestali da važe za jedan od najjačih i najunikatnijih bendova ovdašnjih prostora.

“Već na samom početku svoje karijere postavili su visoke standarde kako zvuka tako i vizuelnog nastupa te je već tada bilo jasno da je scena dobila nešto upečatljivo, novo i višestruko kvalitetno. Njihov jasan i tvrdokoran pacifistički stav, oštra i direktna kritika društva i sistema lansirali su bend u sam vrh ondašnje, ali i današnje umetničke avangarde, a njihovi vizionarski tekstovi, nažalost, danas su surova realnost i svakodnevica”, navodi se u saopštenju organizatora.

I da li je moguće bolje dočarati kompletnu pojavu Atomskog skloništa nego kroz poruke koje nam šalju već duže od 40 godina. Jer, u Vremenu horoskopa, vrlo je važna temeljna Mentalna higijena da bi Oni što dolaze za nama mogli odlučno, Na kraju stoljeća, reći: Ne cvikaj generacijo jer Za ljubav treba imat dušu, poručuju organizatori.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.