Arch Enemy i Jinjer u septembru u Beogradu!

Arch Enemy

Melodic death metal gigant Arch Enemy održaće koncert 18. septembra u Domu omladine Beograda. Specijalni gosti na koncertu biće groove/metalcore bend Jinjer iz Ukrajine koji je dobro poznat našoj publici.

Priča benda Arch Enemy počinje 1995. godine, kada Majkl Amot napušta legendarni Carcass i odmah sa svojim bratom Kristoferom pokreće melodeath mašineriju. Nakon toga sve je išlo sigurnom putanjom u osvajanju svih svetskih tržišta, rasprodatim turnejama, stotinama hiljada prodatih nosača zvuka i apsolutne dominacije svetskom metal scenom sve do danas.

Arch Enemy

Bend je objavio deset studijskih albuma, mnoštvo singlova kao i četiri živa albuma od kojih je najnoviji izašao nedavno pod nazivom As The Stages Burn i koji bend trenutno promoviše. Odlično upakovan melodični death metal made in Sweden, začinjen dominantnim i harizmatičnim vokalom Alis Vajt-Glaz 18. septembra će zagrmeti našom prestonicom.

Jinjer

Specijalni gosti na koncertu biće groove/metalcore bend Jinjer iz Ukrajine koji je dobro poznat našoj publici. Ova četvorka vrlo brzo napreduje na međunarodnoj sceni, prošle godine bend je potpisao ugovor sa Napalm Records pod čijim okriljem su izdali poslednji studijski album King of everything i od tog momenta definitivno krenuli ozbiljnom uzlaznom putanjom.

Ulaznice su u prodaji od 25. maja po akcijskoj ceni od 2.400 dinara (prvih 100 karata). Karte će u zvaničnoj pretprodaji koštati 3.000, a na dan koncerta 3.500 dinara. Prodajna mesta su dobro znani šopovi Felix u Beogradu i Mungos u Novom Sadu, kao i Eventim mreža.

One thought on “Arch Enemy i Jinjer u septembru u Beogradu!”

  1. Pingback: Poznata satnica za nastup Arch Enemyja
  2. Trackback: Poznata satnica za nastup Arch Enemyja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.